Kannatustuotekauppa

Kannatustuotteiden kate kerryttää lahjakorttisaldoa Villitassulle, jota kautta Pissasirkuksen ruoat ja hiekat tilataan. Lahjakorttisaldoa voidaan käyttää vain tilapäiskotiasukkien ruoka-, hiekka-, tarvike- ja virikekustannuksiin. Rahaliikenne menee kokonaisuudessaan Villitassun (y-tunnus 2246619-4) kautta ja on laillista liiketoimintaa.

Pissasirkus ei ole yhdistys vaan yksittäinen tilapäiskoti, emmekä ota vastaan rahalahjoituksia. Myymällä kannatustuotteita haluamme kattaa kuitenkin mahdollisimman monen tilapäiskotiasukkaamme laadukkaan ruoan, hiekan ja hyvinvoinnin. Postikulut on huomioitu jo tuotteiden hinnassa.

Jos haluat lahjoittaa rahaa, voit suunnata lahjoituksesi Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys, PESU ry:lle. Kissaviitteen 1274 lahjoitukset kohdistetaan kodittomien kissojen eläinlääkäri- ja lääkekustannuksiin, mitkä yhdistys kattaa myös Pissasirkuksen tilapäiskotikissoille.


Kaupassa voit maksaa toistaiseksi vain tilisiirrolla (saat tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostiisi tehtyäsi tilauksen). Tuotteiden toimitusaika on noin 14 arkipäivää, ellei toisin tuotteen tiedoissa kerrota.

Jäikö vielä kysyttävää? Vastaamme os. postia@pissasirkus.fi.

» Tilaus- ja toimitusehdot
» Yksityisyydensuoja ja tietosuojaseloste

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta