”Onni kodissa” – printti

70,00

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MURUPRINTTI Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Muru etsi uutta kotia Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistykseltä käsin lähes seitsemän vuotta. Uusi koti kuitenkin löytyi ja nykyään hän elää rauhallista loppuelämäänsä kaverinsa kanssa.

50 x 70 cm mustavalkoprintti taidepaperille (200 g). Pakkaus- ja postikulut on jyvitetty printin hintaan (10 €). Kehykset eivät kuulu kauppaan. Valokuvaaja: Riikka Ala-Hulkko.

Printti toimitetaan pahviputkessa. Voit yhdistää myös muita tuotteita tilaukseen ja tuotteet lähetetään samassa lähetyksessä. Tilauksia aletaan postittaa aikaisintaan 9.3.2020.

Tämä printti rahoittaa muiden kodittomien matkaa uuteen kotiin Pissasirkuksessa. Katteella katetaan hiekka- ja ruokakustannuksia, mitä tilapäiskotikissoista väistämättä syntyy. Hiekat ja ruoat tilataan Villitassulta, johon tämän tuotteen kate talletetaan lahjakorttina tulevaisuuden varalle.

Pissasirkus ei ole yhdistys eikä voi vastaanottaa lahjoitettua rahaa. Mikäli haluat lahjoittaa, voit tehdä sen Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys, PESU ry:lle eläinlääkärikustannusten kattamiseen. PESU ry maksaa tilapäiskotihoidokkien eläinlääkärikustannukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.