Olen toiminut eläinsuojelun ja kissojen parissa yli kymmenen vuotta. Kymmeneen vuoteen mahtuu paljon erilaista asiaa kissojen terveydestä, käytöksestä ja hoitajien kouluttamisesta.

Teen mielelläni toiminimen kautta luentoja kissojen terveydenhuollosta, kesyttämisestä ja erilaisista käytösongelmista. Kysy hintaa ja aikataulua osoitteesta postia@pissasirkus.fi.

Eläinsuojeluyhdistyksille teen pääsääntöisesti seuraavia luentoja (valmiit paketit):

Kissanpentujen hoidon ABC (n. 4-5 h)

Opetellaan seuraavia aiheita workshop-tyyppisesti: Emokissan hoito tiineyden ajan, synnytys, pentueen hoito, pulloruokinta/orpopentujen hoito, kissanpennun normaali kehitys, ongelmatilanteissa toimiminen ja kissanpentujen sairaudet. Mitä tehdään, jos emo on villiintynyt, eikä päästä auttamaan pentuja? Miten pennuille löytyy koti?

Arka ja villiintynyt kissa (n. 4-5 h)

Mikä on villikissan ja villiintyneen kissan ero? Miten villiintynyt kissa tunnistetaan loukussa? Opetellaan seuraavia aiheita workshop-tyyppisesti: villiintyneen kissan sosiaalistaminen, stressin lievittäminen, kesyyntymisen ensiaskeleet, lääkitseminen, hoitotoimenpiteet, kopittaminen ja eläinlääkärissä käyminen.