Neffin tarina

Kissanpissaa EVERYWHERE

Ensimmäinen antibioottikuuri ei valitettavasti tuottanut tulosta, vaikka herkkyysmääritys tehtiinkin. Sain kuulumisia Kreikkaan ja antibioottikuurin alkuvaiheessa Neffi olikin unohtanut hutipissailun. Kaksi kertaa koko viikon aikana oli hutipissat tulleet sohvan muovilakanalle. Kontrollipissanäytteen veimme juuri kuurin loppumisen jälkeen keskiviikkona 25.7.

Kontrollinäytteestä tehtiin jälleen viljely, styx ja sakkatutkimus. Kiteitä ei onneksi vieläkään ollut, tulehdusarvot olivat normaalit mutta viljelyssä paljastui sama sitkeä bakteerikasvusto kuin edellisessäkin. pH oli normaali sekä ominaispaino vielä korkeahko. Neffi sai jälleen kahden viikon antibioottikuurin samalla antibiootilla ja tueksi määrättiin Loxicom-kipulääkettä ensimmäiseksi 3 päiväksi 3,8 kilon annostuksella.

Mikäli mahdollista, pissailu yltyi. Joka päivä muovilakanalle tuli yhdet-kahdet pissat, joten laatikkoa ei siihen tarkoitukseen Neffi edes käyttänyt. Vaihdoimme kuuliaisesti muovilakanaa ja koetimme laittaa myös etikkaliuosta muovilakanan päälle, josko se olisi hillinnyt hutipissailua. Asiaan ei tuntunut tulevan minkäänlaista helpotusta.

PissiPoissilla myös suihkuttelimme sohvaa ja toivoimme, että Neffi kohta tajuaisi, että myös pissojen pitäisi tulla laatikkoon, ei sohvalle. Suurin ongelma tuntui olevan se, että Neffi käsitti laatikon ja sohvan samana paikkana.

0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.