Kotona

Kansainvälinen herkkusieni

Kirppu-pientä ei kiinnosta nämä näyttelytouhut. 
Tänään oltiin Pirkanmaan Rotukissayhdistyksen järjestämässä näyttelyssä Kirpun kanssa. Toive oli, että se viimeinen puuttuva serti International Champion -nimeen saataisiin ja nämä jäisi neidin viimeisiksi näyttelyiksi (tai ainakin näyttelytauolle päästäisiin).
No mutta, tuli vähän enemmänkin kuin vain se yksi CACIB-serti! Tuomari tykkäsi neitokaisesta sen verran, että tyttö sai myös tuomarin paras -tittelin kakkoskategorian naaraista ja pääsi siis paneeliin. Paneelissa ei kyllä tullut yhtäkään ääntä, harmi sinänsä, mutta mamma ei voisi olla ylpeämpi kuinka hienosti tyttö jaksoi assarin kanssa olla. Tauoilla sitten kyllä mulle kiukuteltiinkin.
Väsyttää, mutta ainakin oli hieno näyttelykauden lopetus tytön kanssa. Nyt sitten vaan vauvasuunnitelmia odottelemaan kasvattajan taholta 🙂 

0
Tags:

3 comments

  1. Onnea menestyksestä! Justiinsa noin sitä pitääkin eläköityä näyttelymaailmasta 😉

  2. Onnea herkulle IC:lle!

  3. Kiitoksia kiitoksia 🙂 Neiti on nyt hyvin onnellinen, kun ei ole ikinä oikein tuosta näyttelyhulinasta tykännyt. Käyttäytyy siivosti kyllä (kaikille muille kun mulle), mutta kyllä ilmeestä jo näkee mitä mieltä neiti on siinä tuomarinpöydällä olemisesta. Näyttelyhäkissä on kyllä niin rentoa meininkiä, siellä ollaan selällään ja venytellään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.