KotonaTilapäiskotitoiminta

Valinnanvaikeus

Harvoin kuulkaa menee näin hienosti pentujen luovutuksen kanssa – meinaan siis sitä, että siinä missä aikuista kissaa kyselee usein yhdestä kahteen ihmistä, Riepusta ja Tuhinasta on tullut yhteensä varmaan parisenkymmentä kyselyä.

Hertz oli onneksi paljon helpompi sijoittaa; hän lähti juuri ihka omaan kotiinsa. Kun perhe tuli sitä viime viikolla katsomaan, ei ollut epäilystäkään kenelle kissa lähtee. Se kun rakastui perheen lapsiin ihan hurjasti ja kehräsi sylissä lujaan ääneen koko visiitin ajan. Meidän pikkukollille kaikkea rakkautta ja ihanuutta loppuelämäänsä – kuulemma saan kuulumisiakin usein <3

Mutta, voi tuska näiden kahden tytön kanssa. Nyt kun on useita, tasaväkisiä, hienoja koteja vailla kissanpentuja, sitä toivoisi että niitä olisi antaa takataskuistakin… En vaan tiedä, miten tämän päätöksen meinaan tehdä. Menin lupaamaan, että huomenna soittelen ehdokkaille. Apua!

Ei se varmaan auta kuin pistää plusmiinuslistoja paperille?

0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.