Kissojen kertomaaTilapäiskotitoiminta

Palvelijan paikka auki

Meidän ämmät pääsi eilen Pesun sivuille etsimään ihka omaa kotia. Metku multa niin kauniisti pyysi (”määääää-äääw!”), että laittaisin työnhakuilmoituksen myös tänne, niin pitäähän sitä nyt pikkukissan toiveisiin vastata.

Metku ja Meemi chillaa

Palvelijan paikka auki (1-3 työntekijää)

Nyt on loistotilaisuus jokaiselle työttömälle, opiskelijalle tai ihan jo työllistyneellekin! Kolme pientä kissaa etsii uutta palvelussuhdetta. Palvelusväen tulisi olla suhteellisen kokenutta kissanhoidon saralla, tai sitten erittäin halukasta oppimaan kissan oikeellisesta hoidosta ja -ruokinnasta. Toinen työsuhde kissaan, joka voi toimia suosittelijana, on välttämätön, sillä me vaadimme myös leikkiseuraa muista kissoista!

Me myös edellytämme palvelijalta omaa asuntoa, johon voimme muuttaa työsuhteen ajaksi. Ruokahuollon tulisi pelata ongelmitta, samoin hiekkalaatikon putsauksen. Hellyys ja rakkaudenosoitukset ovat välttämättömiä ja kuuluvat toimivaan kissa-palvelija -suhteeseen. Työsuhde-etuna saat kuitenkin eturivin paikan seurata työnantajasi mielenkiintoisia päiviä, sekä köyhtyneen lompakon kissatarvikkeiden ja eläinlääkärikäyntien vuoksi. <3

Työsuhde astuu voimaan heti, kun sopiva ehdokas löytyy, mutta aikaisintaan elokuun viimeisellä viikolla 2015. Palkka maksetaan kehräyksinä ja puskuina kissojen palvelijoiden TES:sin mukaan. Työsuhde kestää papereiden teosta työnantajan loppuelämän läpi. Työsuhteen aloitusmaksu on 120 € tai lähtiessäsi työntekijäksi kahdelle, 220 € ja se sisältää jo leikkautuksen eläinlääkärillä myöhemmin.

Jos kiinnostuit paikasta, ota yhteyttä manageriimme eli Pesu ry:n kissakoordinaattoriin, p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Luethan työsuhteen ehdot ja luonnekuvauksemme Pesun sivuilta ennen sitä!

Meta ihmettelee, mikset jo soita!
0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.