Kotona

Möltti

Eilen mietin, että pitäis blogia varmaan päivitellä. Lisäsin Villitassun bannerinkin ja pohdin että voisin ehkä kirjoitella siitä. Jääköön se toiseen kertaan.

Eilen illalla maattiin sohvalla Netflixaamassa, kun Mörri hyppäsi jälleen kerran tapansa mukaan syliin läheisyyttä ja rakkautta hakemaan. Syliin hypätessä huomasin jotain outoa toisessa etujalassa. Siihen oli ilmaantunut Möltti. Möltin koko on noin 2 x 2 cm ja se on kova kuin puuhelmi ihon alla, mutta ei liiku paikalta mihinkään.

Kissahan ei koko Möltin olemassaoloa tunnu edes huomaavan.

Tieto lisää tuskaa ja koska mieleen tuli ainoastaan huonoja vaihtoehtoja, niin pakkohan sitä oli päästä tänään eläinlääkärille. Kaikeksi onneksi meidän vakipaikka Evidensia Partola otti vastaan ja päästiin heti päivällä paikan päälle. Toivoin kovasti, että olisi ollut vaan mätäpaise pienestä haavasta. Vaan ei ollut mätäpaise, ei. Kiinteää kudosta.

Huomenna sitten vien kissan kello 8.00 Evidensia Nekalaan ja päästetään viattomassa kissassa loisiva Möltti päiviltään. Patologillekin sen matka taitaa viedä, että saadaan selvitettyä, mikä on Möltti on lajiaan. Onneksi se loisii etutassun yläosassa ja on varmaankin helppo poistaa.

Mörrinkäinen on vähän loukkaantunut siitä, että palvelija osallistuu Facebook-haasteeseen eläinrääkkäystä vastaan, mutta silti häntä kidutetaan eläinlääkärissä ja pökitään neuloilla. En vielä hennonnut kertoa, että aamulla ei ruokaa tipu ja toimenpidehuone kutsuu uudelleen…

0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.