KotonaVillitassu

Villitassu, palveleva lemmikkitarvike

Villitassun laaduntarkkailija työssään

Vuosi sitten mietin että oispa kiva tehdä taas jotain uutta. Oon tosi herkästi innostuva ihminen, jonka mielenkiintoa on vaikea ylläpitää ilman tavoitteita. Näin syntyi Villitassu – pieni lemmikkitarvikeliike, joka vielä hakee lopullista muotoa ja laajuuttaan.

Suurin inspiraationi Villitassun kanssa on ehdottomasti se, että pystyn sitä kautta auttamaan niin eläinsuojelua kuin myös ennaltaehkäisevää eläinsuojelua valistamalla ihmisiä kissan oikeellisesta ruokinnasta ja hoidosta. Itse haluaisin hakea Villitassuun nimenomaan jonkinlaista palvelunäkökulmaa, eli kyseessä ei olisi vain lemmikkitarvikkeita myyvä liike. Etsinnässä on jotain suurempaa, mutta se on vasta muotoutumassa.

Villitassun kautta saa nyt jo Tampereen alueelle varsinkin kissatarvikkeita, kuten ruokia (Schmusy Nature, Miamor, Applaws), hiekkoja (Vadigran Extra Strong, Extreme Classic ja Take Care) sekä erilaisia tarvikkeita. Myös koiratavaraa on hyllyssä, mutta pienemmässä mittakaavassa. Varsinaista liiketilaa meillä ei ihan vielä ole, mutta suunnitelmia on silläkin saralla.  Haluan myydä vain sellaisia tuotteita, jotka koen itse laadukkaiksi ja hyviksi, joten tähän asti olen testauttanut tuotteitani meidän varsin kattavalla testiryhmällä – omilla ja hoitokissoillani. Apua, eläinkokeita 😉 !

Katsotaan, mihin tulevaisuus vie, ja kuinka suurta tästä tuleekaan. Ehkä en ikinä löydä sitä it-factoria ja homma jää jäihin – tai sitten ei. Oli mitä oli, nautitaan matkasta.

3
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.