KotonaTilapäiskotitoiminta

Mammahuoneessa

Mä olen tänä vuonna ollut tosi hyvä delegoimaan, ja meillä ei ole vielä tähän mennessä ollut kissanpentuja! No, nyt se taitaa muuttua. Hätämajoitusasukeista saunalta nyt kaksi siirtyi meidän lastenhuoneeseen mamma-osastolle, koska alkaa näyttää todennäköiseltä että ainakin toiselta olisi tulossa pennut. Todennäköisesti molemmilta.

Valitettavasti toinen näistä mammoista, se todennäköisemmin pieniin päin oleva, on kuulemma myös aiempia pentuja hylännyt. Mulla on epäilykseni miksi, mutta koska myös uudet pennut ovat hylkäysvaarassa, en ole uskaltanut sijoittaa tätä mammaa uuteen tilapäiskotiin. Ensinnäkin kaikki pentupaikat ovat aika lailla täynnä, mutta toisekseen, vapailla ei ole välttämättä edes mahdollisuutta käsiruokkia pieniä pentuja mikäli tämä mamma ne sitten hylkää. Mutta niin – minullapa alkaa sopivasti kohta kesäloma. Mitäpäs silloin muuta tekisinkään, kuin käsiruokkisin tuttipullovauvoja…

Daalia
Daalia

Noh, siksi poikkeuksellisesti toivon että myös tuo toinen tyttö olisi tiine ja parivaljakko saisi pennut suurin piirtein samoihin aikoihin. He ovat samasta populaatiosta, todennäköisesti äiti ja tytär. Kissapopulaatioissa yleensä yhteishuoltajuus toimii perheen kesken erinomaisesti, joten pistäkääs kaikki sormet ja varpaat ristiin, että molemmat poikivat pienet pentueet ja pitävät yhdessä pienestä perheestään huolta. Niin ettei pulloa ja maidonvastiketta tällä kertaa tarvittaisi.

Eli tervehtikääpä sitten Pissasirkuksen uusia vierailevia tähtiä – Daaliaa ja Tiarellaa.

Missy, PESUn kotia etsivä kissa
Tiarella

Miltä se kissapopulaatio sitten taas näyttää? No, tältä näytti tällä loukutuspaikalla:

 

2
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.