KotonaTilapäiskotitoiminta

Urakkatyötä

Maisemat ovat vähän muuttuneet. Mutta nyt on uusi koti – vihdoin! Paljon on vastustanut kuluvan kuukauden aikana. Itseasiassa, ihan liikaa. Kaksi päivystyskäyntiä, kaksi menetettyä pentua, Kajon pissatulehdus ja antibiootit (sekä VESIKELLO virtsaputken päässä – ffs??), kunnon flunssa, joka meni keuhkoihin, muutto ja pakkaaminen viime tipassa, huoli pitkälle tiineestä emosta ja nyt hukassa olevat tavarat.

Oli se silti sen arvoista. Tässä se nyt on, oma tupa.

Oma Tupa tuli yllättäen ja on vielä aika kesken – meillä ei ole saunaa, ja kylppärin virkaa toimittaa vessan nurkkaan aiemman omistajan laatoittama suihkunurkka. Kellarissa on ollut aiemmin kosteusvaurio, jota on alettu purkaa, ja noh, osa siitä odottaa yhä purkamistaan. Siinäpä sitten miehelle urakka. Se urakka vielä odottaa omaa blogia.

Iloisiakin uutisia on: viime viikon maanantaina, armottoman flunssataudin, vesikatkon ja sotkun keskelle Daalia pyöräytti kolme pientä nyyttiä yliajalla. Ei ihan ehditty varailla hänelle ultra-aikaa huolissamme. Sekin ehti jo käydä mielessä.

Nyt sitten sopeudutaan uuteen tilanteeseen. Pikkukissat eivät muuttaneet suunniteltuun ullakkohuoneeseen, koska en uskalla päästää Leimua ja Kajoa enää silmistäni. Ne siis asuttavat meillä alakerran olohuonetta, johon on viritelty hienoja pentuesteitä. Ovea kun makuuhuoneeseen ei vielä ole.

Muuten sitten yläkertaa asuttaa Daalia, Tiarella ja Nepeta, sekä viikon vierailevat tähtöset Raipe ja Ilona (vanhempieni kissat) omissa sviiteissään. Ja tietenkin omat kissat – Neffi, Mörri, Kirppu, Tiuhti ja Viuhti – ovat olleet erittäin hämmentyneitä portaikosta, isoista ikkunoista ja monista muuttolaatikoista. Parasta heidän mielestään muutossa on ollut vessan lattialämmitys, josta saattaa löytää makoilemasta hyvinkin kaikki viisi kissaa yhtä aikaa.

Kyllä tämä tästä vielä paremmaksi muuttuu.

8
Tags:

4 comments

  1. Ihana talo kissojen (ja ihmisten) nauttia elämästä! Onnea uuteen kotiin!

    1. Kiitos paljon!

  2. Onnea uuteen kotiin ja jaksamista! Elikkäs VOIMIA!

    1. Kyllä se vielä tästä. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.