Tilapäiskotitoiminta

Nyytit saivat nimet

Tällä kertaa vietettiin kissanristiäisiä kaikessa hiljaisuudessa, samalla kun pidäteltiin henkeä pikkulikan painonlaskun johdosta. No, kaikeksi onneksi hän on vähän kirinyt veljiään kiinni, mutta on yhä noin puolet isomman painosta. Hienosti kuitenkin nostaa painoaan päivätasolla.

Koska Daalian populaatio sai meillä nimet kukkien mukaan kesän vuoksi, oli luonnollista etsiä muita luontonimiä Daalian pennuille. Yön ensipakkasten hiipiessä Valkeakoskelle, meillä saivat nimensä siis Nuoska, Huurre ja Kuura.

Kissanpentu, Huurre
Huurre ja Kuura taka-alalla

Nuoskalla on yhä edelleen flunssan oireita ja silmiä saa putsailla muutamina päivinä viikossa. Pidetään peukkuja, että kohta herran vastustuskyky nujertaisi oireet, ettei tarvitsisi todella antibiootteja aloitella näin nuorena.

Kissanpentu, Nuoska
Flunssainen Nuoska-herra keskellä

Muuten penskat ovat erittäin virkeitä ja kiinnostuneita jo pesän ulkopuolisesta maailmasta. Daalia ei kuitenkaan vielä suostu luopumaan hiekkalaatikko-pesästään, vaikka kantaakin pennuille (niiden kokoisia) lihakimpaleita ”maistiaisiksi”.

Kissanpentu, Kuura
Kooltaan pienen pieni Kuura, ääneltään suuren suuri..

 

9
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.