KotonaTilapäiskotitoiminta

Huomenna… !

Niin, monikohan oikeasti arvasi? Veikkaan ettei kamalan moni. Mutta me päästiin siis TELKKARIIN! PESU oli toteuttamassa Auroran toivetta tehdä löytökissoista mainos. No, Leimu ja Kajo navetasta löytyneinä olivat ihan täydellinen parivaljakko näyttämään kuinka löytökissasta tuli kotikissa, eikö vaan?

Lapsille suunnatun Galaxi-ohjelman Ella oli meihin yhteydessä ja juonittiin Villien Toiveiden Viraston käynti. Aurora, joka toivetta oli toivonut, oli ihan haltioissaan kun pääsi leikkimään pentujen kanssaan, ja kyllä hoitotädillä oli vähän tippa linssissä kun olin niin ylpeä pentujen suhtautumisesta 9-henkiseen kuvausryhmään!!

Tästä näet Villien Toiveiden Viraston osuuden (näytetään huomenna telkkarissa Galaxi-ohjelmassa):

Ja tästä itse mainoksen:

8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.