KotonaMörrin amputaatio

Kolmijalka ulkoilee

Eilen oli ihanan aurinkoinen päivä, joten päätettiin kokeilla, miten Mörrillä pysyy valjaat päällä. Mörrihän on jo useamman kerran ilmaissut (valjaiden kilahtaessa) että olisi ihan valmis lähtemään jo pihalle käymään, mutta itsellä ei ole ehkä rohkeus riittänyt. 

Kiristeltiin vatsahihna valjaista tarpeeksi tiukalle sisälle ja testailtiin saako tyttö peruutettua valjaista ulos. Lopputulema on, että ehkä, joten sitä täytyy varoa. Lisäksi otin yhteyttä Vänttisten valmistajaan, Arjaan, ja laitoin pari kuvaa istuvuudesta jos hänellä olisi jotain ehdotusta mihin suuntaan noita valjaita lähtisi muokkaamaan että pysyisivät varmemmin päällä.

Itse ulkoiluhan meni oikein hienosti kolmellakin jalalla. Hanki oli vähän haasteellinen kun petti välillä alta, mutta Mörri kauhean innoissaan kiipeili ylös ja alas — ja eteenpäin. Reippaan vartin ulkoiltiin ja sitten Mörri pyysi itse sisälle.

Ensimmäinen kokemus on positiivinen ja toivotaan, että mitä pidemmälle kesään tullaan, sitä enemmän päästään typykän kanssa ulkoilemaankin!

Fiiliksiä videolla:

8

6 comments

 1. Avatar

  Mörrikkä, suloinen pikku tripod! Hienosti meni!

  1. Riksu

   Niimpä. En voi sanoin kuvata kuinka ylpeä olen siitä ja kuinka onnellinen, että tämä kaikki oli sen surkeuden arvoista!

 2. Avatar

  Olipas jännää! Harmi, kun hanki ei oikein kantanut, mutta hienosti meni siltikin 🙂 Kevättä ja ruohotupsuja odotellessa.

  1. Riksu

   Niimpä. Sitten on varmaan vähän helpompi/nopeampikin liikkua. Kauhean ketterästi meni kyllä noiden isompien kinosten yli!

 3. Avatar

  Ihanasti ulkoilee toinen; meno on varmasti vielä innokkaampaa kesän ja parempien kelien tullen. 🙂

  Kolmijalan valjasistuvuus mietityttäisi täälläkin, kun pelottaa, että nelijalkaisetkin luiskahtavat niistä. Vaikka täälläkin on useimmiten nuo Vänttiset käytössä (samanväriset vieläpä!)

  1. Riksu

   Joo. Mörri ei ole aiemmin tullut valjaista, mutta Neffi tuli joskus kyynärpäät sisään vetämällä. Vatsahihna ei ollut tarpeeksi kireällä siis. Tuota varten olen (vainoharhaisena) opettanut jokaiselle luoksetulokäskyn jota harjoitellaan aina ruoka-ajalla — Neffikin sillon sitten tuli ihan normaalisti luokse ja sai kovasti kehuja siitä. Ahdistaa vaan se, että jos kissa siinä tilanteessa säikähtääkin jotain ja ryntää esim. auton alle, kun ei nuo sisäkissat osaa autoja väistää.

   Vänttiset on muuten olleet kyllä meillä ihan huiput. Katsotaan minkälaiset nyt Mörrille sitten modailtaisiin, jos Arjalla on jotain näkemystä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.