Ajattelin tänäänTilapäiskotitoiminta

Viiksettääkö?

No meitä viiksettää ainaskin. Voi viiksi! on PESU ry:n kampanja, jossa tarkoitus on kerätä kasaan sadan kissan perustoimenpiteisiin käytettävä summa. Se on aika hurja tavoite, koska yksi perustoimenpidepaketti kustantaa keskimäärin 262 euroa per kissa. Eli yli 26 000 euroa pitäisi rykäistä kasaan.

Kampanja tarvitsisi varsinkin niitä yrittäjäsponsoreita, eli yrittäjiä jotka haluavat tukea suomalaista eläinsuojelua ja kantaa kortensa kekoon. Pienikin lahjoitus auttaa meitä. Älä siis ujostele sen yhden euron kanssa — pienistä puroista saadaan aikaiseksi kyllä valtameri.

Lue lisää Voi viiksi! -keräyksestä PESUn sivuilta.

Miksi näin? Koska niitä kissoja vaan tulee, ovista ja ikkunoista. Taas on blogipäivitykset jääneet ihan hunningolle, vaikka kerrottavaa olisi, mutta tekemistä kissarintamalla riittää enemmän. Tulijoita ennustetaan tälle vuodelle noin kolmea sataa, ja nyt kun alle puolet vuodesta kulunut, niin se näyttää erittäin todennäköiseltä. Suurin osa tulijoista tulee yleensä syksyllä elokuu-marraskuu -välillä, mutta nyt on ollut koko alkuvuosikin ihan täyttä.

Jotta koko postaus ei menisi ihan viiksijutuiksi, niin saatte yhden kissanpentukuvan. Kerron sitten myöhemmin lisää. Siihen saakka — jaattehan viiksikampanjaa?

Kampanja Facebookissa

Näistä uusista pienokaisista tulee myöhemmin oma postauksensa. Aiempia kuvia voi kurkkia Pissasirkuksen Facebook-sivulta <3

 

4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.