Tilapäiskotitoiminta

Siivousapuri

Meidän pennut siirtyi yläkerrasta alakerran olkkariin helteitä pakoon. Alakerran olkkarissa kun on ilmanlämpöpumppu, jolla saa tilan mukavan viileäksi — yläkerrassa on nyt joku 33-35 astetta ja huono tuuletusmahdollisuus (ulos, jossa on lähes yhtä lämmintä..). 

Tämä on tuonut miellyttävän kissanpentuelämän alakertaan. Not.

Siivoustoimenpiteitä ”pääsee” harjoittamaan päivittäin useamman tunnin ajan. Varsinkin nyt, kun meidän pienemmät orpolapset Argus, Anverdi ja Amasis integroituivat isompaan laumaan ja pentuja on siis yhteensä 11. Ja näistä orpolapsista on kaksi masu kuralla, koska kiinteään ruokaan opettelu. Tämä tarkoittaa siis mystisiä, löysiä pikkukissanläjiä lipaston alla, koska pentu ei yksinkertaisesti ole kerennyt vessaan.

Onneksi maitohappobakteereista on ollut jo pieni apu ja pooplosioneita ei tapahdu enää niin usein. Vähän huolettaa kuitenkin Amasis, joka kävi meidän Kreikan-matkan aikana jo tutustumassa Evidensia Hattulan palveluvalikoimaan. Silloin syynä oli ummetus, ja nyt herra on vesiripulilla. Tilanteet muuttuvat näiden kanssa aika haipakkaa.

Onneksi mulla on kuitenkin siivousapua… Varsinkin pikkuherra Argus on hyvin mielellään auttamassa siivoustoimenpiteissä.

Sitten leikittiin vähän kuurupiiloa.

Nyt mä tulen, ootko valmis!

Nyt jatkamaan (hyödytöntä) siivoamista…

14
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.