Neffin tarina

Uusi hiekkis!

Viikko Zylkeneä takana. Neffi tuntuu paljon rennommalta, mutta hutipissailu jatkuu. Sohvan lakana menee huomenna taas pesuun ja vaihtoon, josko pissailu nyt rauhoittuisi. Ennen lakanan laittoa sohvalle myös ajattelin suihkutella siihen PissiPois-ainetta, josko se auttaisi hädässä.

Haimme tänään täysin uuden hiekkiksen tytölle. Tytön lempihiekkis on ollut avomallinen, joten tämäkin oli  tavallinen, avoin sängynaluslaatikko, maksoi Citymarketissa 10e – 60 x 40 x 30 cm mitoiltaan. Huomenna pesen sen kloriittiliuoksella ja pesen myös muiden hiekkisten reunat, ellen tyhjää niitä kokonaan ja pese. Pidetään siis peukkuja, että nyt tyttö tajuaisi hiekkisten olevan paljon kivempi vessa kuin sohvan!

Sohvan pesen perjantaina, se saa jäädä pe-su väliseksi ajaksi kuivamaan nätisti. Sain äidiltä lainaan höyrypesurin, jolla sen höyryttelen puhtaaksi. Lähdetään taas perjantaina maalle, joten ei tarvitse hutipissoja pelätä sillä aikaa, kun sohva kuivaa.

Positiivista tässä on se, että kaksi mattoamme (ainoat tällä hetkellä lattiassa) ovat ihan pissapuhtaat! Ainut hutipaikka tällä hetkellä onkin tuo sohva, valitettavasti. :–(

0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.