Neffin tarina

Lisää ongelmatilanteita

Toissaviikonloppuna meillä oli kaverin kissa yhden yön hoidossa, kun kaveri teki muuttoa kämpästä toiseen. Kissa on ollut meillä ennenkin pidempiäkin jaksoja, mutta nyt alkaa tuntua että Neffin hermoja raastetaan.

Saman tien kuin Maisa tuli meille lauantaina, löytyi sunnuntaina kahdet pissat sohvalta. Maisa se tuskin on ollut, realistisempaa on olettaa että Neffi alkoi merkitä reviiriään tai ei halunnut mennä Maisan jälkeen samaan hiekkikseen. Maisa oli lauantai-sunnuntai-yön meidän makuuhuoneessa ja sunnuntain melkeimpä kokonaan.

Pissaillu jatkui kuitenkin vielä, vaihdoin lakanan torstaina ja oli tullut ainakin neljät pissit sohvalle kahdesta isommasta kuivuneesta lammikosta päätellen. Muovilakana siis pesukoneeseen ja uusi tilalle. Suihkuttelin uudelle vielä PissiPoissia jo etukäteen.

Perjantaina huomattiin että uudellekin lakanalle oli käyty jo pissaamassa, ainakin kahdesti.

Zylkeneä on annettu nyt tytölle tämän viikon joka toinen päivä. En tiedä taas mitä tässä tekisi. Oltiin jo niin hyvällä mallilla. Seuraava etappi on varmaan vaihtaa täysin puhdas lakana ja täyttää sohva jollain, ettei siihen päästä pissalle.

0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.