Neffin tarina

Turkoosia lakanapyykkiä

Kävipäs meillä hassusti. Neffi päätti viikonloppuna, että kun olkkariin ei päässyt sohvan 2. höyrypesun vuoksi, niin että sänkyhän on hänen laatikkonsa. Jälleen.

Kohdistamalla pissan oikeaan paikkaan kastuivat kaksi turkoosia päiväpeittoa ja muovilakana. Silloin vielä valkoinen muovilakana päätyi siis pesuun, ja mies pisti sen toisen päiväpeiton myös. Lopputuloshan oli kauniin kirkkaan turkoosi lakana ja vähän väriään menettänyt päiväpeitto! 😀

Täällä on ollut vähän on-off-pissatonta. Hiekkiksiä meillä oli neljä, mutta kun neljäs oli kaksi viikkoa täysin koskematta, tyhjättiin se pois. Hutipissoja ei sen jälkeen ole ollut. Meillä on nyt siis kolme laatikkoa, yksi pieni ja kaksi isoa avointa, hiekkana pölyyntymätön Tigerino Canada ja Cattiaa seassa yhdessä laatikossa. Kissat käyttävät oikeastaan vain yhtä laatikkoa, ja kaksi ovat lähinnä vaan varalta vahvistamaan Neffin laatikkokäyttäytymistä. N. 80% pissoista tulee tällä hetkellä Neffiltäkin laatikkoon.

Sohva on uudelleen höyrypesty. Täytyy sanoa, että höyrypesuri on ihan mieletön laite! Kaikkien pissatalouksien kannattaa se hankkia, pissan hajun saa tosi tehokkaasti jo kahdella pesulla haihtumaan pois. Varmaan vielä kolmannen kerran höyryttelen, että kaikki varmasti saadaan pois, ja sitten luovutan pesurin takaisin äidille.

Tällä viikolla varmaan taas viedään eläinlääkärille näytettä, ettei tulehdus ole uusinut.

1
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.