Neffin tarina

Sirkuksen kesä

Kesää on vietelty pääosin pissattomana, mikä on ihan huimaa menestystä kevääseen verrattuna. Tai oikeastaan ihan koko vuoteen verrattuna. Se jos mikä on ollut niin ihanaa, etten ole jaksanut blogiaakaan hirveästi päivittää 😉

Neffi ulkoilemassa

No, pissat palasivat tuossa juhannuksen jälkeisenä aikana taas hetkeksi, kun käytiin maalla yksi matto pissaamassa ja sohvalla sitten seuraavana päivänä. Kiteitä siellä varmaankin oli, testasin hutipissoista pH:n pH-liuskoilla: 6.5*. Neffi sai vähän ennen juhannusta calm-ruokaa, koska oli odotettavissa stressiä, mutta nähtävästi hän ei siedä sitten sitäkään yhtään. Palasimme nopeasti normaalirytmiin ylläpitoruoalle ja pissat loppuivat, kunnes sitten yksi matto oli pissattu tällä viikolla meillä kotona.

Äsken otettiin juuri näytettä ja pH näytti aika hyvältä, max. 6.0*. No, labrassahan sitten nähdään onko siellä tulehdusta tai kiteitä. Meidän suureksi harmiksi eläinlääkäri, joka nämä on yleensä tutkinut, on lopettanut klinikalla ja siirtynyt kauemmas muihin tehtäviin, joten piti etsiä uusi eläinlääkäri tähän hätään.

Zooplussatkin tuli tänään, ”iloinen” postinkantaja soitteli ovikelloa kello 8.40. Onneksi meillä on hissi, vois olla vähän tuskaista raahata kahta kolmenkymmenen kilon pakettia ja yhtä vähän pienempää kahdeksanteen kerrokseen ;–)

Tsemppiä kaikille joilla pissavaivat jatkuvat!

* pH on hyvä, jos se on välillä 5-6.4. 

Päivitys 12.7.2013 klo 14.50: Sain jo postia labrasta sedimentti- ja ominaispainotesteistä. Kiteitä ei nähtävästi ole, bakt+ ja leukosyyttejä löytyy. Bakteeriviljelyn tulokset saan vasta ensi viikolla, mutta näin maallikon silmiin näyttäisi siltä että sieltä se tulehdus löytyisi kuitenkin. Ominaispaino on 1,050.

0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.