Kotona

Uuden vuoden tuulia

Keuhkoputkentulehdus, mahdoton väsy lomailusta ja jouluruokaähky on nyt sitten päällä.

Koko joulukuu oli yhtä vilinää ja vilskettä pienten tassujen. Vastaanotin yhdistykselle kissoja kiireellä ja yritettiin pelata toisen kissakoordinaattorin kanssa kissatetristä niin kestävästi, että korttitalo ei ihan vielä tammikuussa hajoa. Monet tilapäiskodeistamme lähtivät toiselle paikkakunnalle juhlistamaan joulua ja uuden vuoden vaihtumista, mikä siis aiheutti meille tilapulaa ja ongelmaa, jos he eivät voineet syystä tai toisesta kissoista tuona aikana huolehtia.

Pikkupoikia (Jack ja Jonathan) käytiin katsomassa kolmeen otteeseen, ja nyt tosiaan vuodenvaihteessa ne vihdoinkin lähtevät sitten uuteen kotiinsa. Sijaiskotia itkettää ja on ikävä jo nyt, mutta on ihana tietää, että niille löytyi aivan loistava koti, josta kuulumisia saan varmasti vielä monta vuotta. Pojat ovat muodostuneet erittäin rakkaiksi tässä vähän päälle vuodessa.

Neffi voi erinomaisesti! Jouluna vasta riehunta alkoikin, kun se tajusi että täällähän on ihan kunnolla painitilaa. Jontusta varsinkin on tullut Neffille erittäin hyvä hippaskaveri, joten katsotaan mihin suuntaan tilanne etenee kun pojat lähtevät. Toivottavasti Neffi saa Mörrin tai Kirpun haastettua leikkeihinsä mukaan.

Jotta ei olisi liian tyhjää (hah), eilen hain meille kaksi uutta kissaa, jotka piti saada kiireellisesti sijoitettua johonkin. Tiuhti ja Viuhti ovat tulleet yhdistykselle pidemmän aikaa sitten, mutta niille tehtiin sisäinen siirto tässä joulun korvilla ja nyt ne muuttivat siis meille tilapäiskotiasukeiksi, kunnes se ihka oma koti löytyy molemmille. Kuvia on siis luvassa ;–)

Ihanaa joulua (näin jälkikäteen) ja vielä upeampaa uutta vuotta 2014 kaikille!

0
Tags:

2 comments

  1. Ja teille tosi vähän hoitolaisia (siksi kun niitä ei vaan olisi tarjolla ) ja pissattomia hetkiä vuodelle 2014 !

  2. Hihi, nyt on ainakin ollut hyvin pitkään pissatonta, pidetään peukkuja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.