Tilapäiskotitoiminta

Ruumiita saunalla

Meillä oli taannoin ruumiita saunalla.

Kyllä ne siitä sitten pienellä huiskanjahtaus-suostuttelulla henkiin heräsivät. 
Pissarintamalta hyviä ja huonoja uutisia: Neffi pysyi hyvin sisäsiistinä lähes kaksi kuukautta putkeen. Sitten tehtiin virhearvio, koska kesä on täynnä reissaamista, ja Neffi jäi mummolaan hoitoon viikoksi (ettei sitä tarvitse tässä kahta kertaa käyttää automatkalla sinne ja takaisin viikon välillä). Neffi oli asiasta vähän eri mieltä ja päivän se oli sisäsiisti meidän lähdön jälkeen, nyt tullut jo kahdet pissat huti. Onneksi hoitojakso on aika lyhyt ja pääsee siis kohta kotiin takaisin, ehkäpä sitten taas meidän pikkukissa rauhoittuu!

0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.