Tilapäiskotitoiminta

Mothership has landed

Kaunis Irene-neitokainen tuli löytöeläinten talteenottopaikasta siellä oleskeltuaan lähes kuukauden ilman, että kukaan häntä kaipasi. Hänellä oli myös vähän epäonnea tilapäiskotien kanssa, ja joutui vaihtamaan paikkaa useaan otteeseen. Ja sitten selvisi, että hän oli salakuljettanut 4-6 pentua mukanaan Pesulle tullessa 🙂

Siksipä Irene muutti meille saunasviittiin synnärille viime sunnuntaina! Laskettu aika olisi 14.9.2015, eli täällä odotetaan, koska meidän kissamäärä taas nousee. Vähän on pesää tänään jo haeskeltu. Kauhean sosiaalinen ja ihmiskontaktista onnellinen typykkä on kyseessä. Ja ikää on noin alle vuosi – teiniäiti siis tämäkin tapaus.

No, nyt on Irenellä valoisampi elämä näkyvissä. Tietenkin siihen kuuluu myös ultrassa vilkutelleet 4-6 pentua… Mä toivon ja ennustan itse tosin vain kolmea, mutta katsotaan kuinka väärässä olen.

Emoaluksen purkautumista odotellessa… Teemanimiehdotuksia saa heitellä!

0
Tags:

4 comments

  1. Hitsin nätti. ♥

  2. Spock, Kirk ja Uhura! :'D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.