Kissojen kertomaaTilapäiskotitoiminta

Lastenhuoneessa

Niin vaan tuli työhuoneesta lastenhuone. Karvalasten, siis.

Imuri oli aika pelottava. Sen jälkeen rupes ramaseen ihan kunnolla.

Joo, eipä tuosta meidän kolmannesta huoneesta ikinä pitänyt tulla kissahuonetta. Vaan tuli silti. Siirrettiin Irenen tieltä meidän raitapaidat saunalta omaan huoneeseen, joka on nyt vakiinnuttanut nimekseen lastenhuone.

Asukitkin väheni: Meta lähti omaan kotiinsa jo viime viikonloppuna. Ai vitsit kuinka hienoja kuulumisia sieltä jo saatiin! Kuulemma herra on esiintynyt edukseen ja tutustumisprosessi uuden kaverin kanssakin on jo hyvässä vaiheessa. Voin vaan olla tosi ylpeä hienosti sopeutuvasta pikkukissasta. <3

Metku lähtee ensi viikonloppuna uuteen kotiinsa, ja Meemi jää asuttamaan Melka-mamman kanssa lastenhuonetta. Toisaalta ihanaa, että pennut saa koteja, mutta kieltämättä tuli tyhjää jo Metan jälkeen – miltähän se tuntuu sitten kun Metkukin lähtee? Apua, mulla on tyhjän pesän syndrooma – kissojen kanssa!!

Meemi is not impressed. Hei missäs se mun oma koti luuraa?

Mut kyllä tällaiselle kultapojalle sen luulis vielä löytyvän… ?

0
Tags:

3 comments

 1. Avatar

  Teilläpäs on zetoreita 😀
  No ei, silmien ja nenun väristä erottaa. Mut heti rakastuin kun oli niin tutunnäköisiä katteja! <3

 2. Avatar

  Jep. Naureskelin kun näin Zetorin kuvan ekan kerran (nää oli meillä jo silloin) et ompas samaa näköä! Ja vähän ehkä nassu on vähän enemmän kolmionmuotoinen ja pidempi. Mun mieshän ei vieläkään oikein erota noita raitapaitoja toisistaan, vaikka mulle ne näyttää ihan erinäköisiltä kissoilta 😀 Meidän pienet pojat <3

 3. Avatar

  Voi raitapaidat. ♥ Ja miten nuo voi sekoittaa, nehän on ihan eri näköisiä? 😀 Ei sillä, meillä ensimmäistä kertaa käyvillä on vaikeuksia erottaa Kiira ja Eemeli toisistaan, en kyllä ymmärrä miksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.