Yleinen

Testi oli, testi meni: Acanat osa 2

Blogiyhteistyöpostaus

Tällä kertaa meillä mussuteltiin Acanan Grasslands -nappuloita. Kuvat ehdin napata juuri kun pussi tyhjeni! Meillä siis 2,27 kg näitä nappuloita noin kerran päivässä -ruokinnalla riitti viidelle kissalle vähän alle kuukaudeksi.

Meillä Acanat jatkuivat viime testin jälkeen satunnaisina nameina. Oikeastaan ainoa, joka niistä ei tykännyt, oli Neffi: se on ehdollistunut erittäin voimakkaasti muualla ruoan saamiseen, ettei ole enää muusta ruuasta kiinnostunut kuin omistaan.

Acana Grasslands

Ostettiin myös tuollainen nappula-aktivointi-automaatti vähän aikaa sitten, kun nyt näitä nappuloita enemmän ruvettiin kuitenkin antamaan… vaikka joskus itselleni vannoin että meillä kissat syövät vain ja ainoastaan märkää 😉

Pussinkyljen lupaukset: 70 % eläinperäisiä ainesosia (lammasta, ankkaa, kalaa ja kananmunaa) sekä 30 % erilaisia kasviperäisiä ainesosia (luonnollisia vitamiinilähteitä). Ei viljaa! Plussa! Mut en vieläkään tiedä, mitä mieltä olen kasviksista tai kananmunasta.

Mitä huomattiin kuukauden testissä: 

  • Aktivointinappula-laite ainakin toimii. Siinä ei tarvitse pitää jatkuvasti nappulaa, mutta yksi ateria on erinomaisen helppo lyödä siihen ja kissat viihdyttävät sen kanssa itseään kuitenkin pidempään, kuin kupista napostelemalla.
  • Acana maistuu erinomaisen hyvin. 
  • Kirppua ei enää kiinnosta nappulat niin paljon, kun niitä on enemmän tarjolla. Ennenhän se siis huusi, häsläsi ja itkuvinkui, kun kuuli nappulapussin rapinan. Nyt se saattaa raahata kuninkaallisen ahterinsa raapimatynnyrin päältä vartin ruoan tarjoilun jälkeen.
  • Mörri on pyöristynyt. Se rakastaa Acanaa, ja on saanut emännän miettimään, miten yhden kissan mielihalut saa pidettyä kurissa niin että muutkin saavat nappuloita…
  • Emäntä on edelleen ihan tyytyväinen nappuloihin.
Tyytyväiset testaajat työssään. Saattaapi olla että mun täytyy hakea heille uus pussi.
PS. Acanalta on myös ilmestynyt herkkupusseja, joista olen unohtanut kirjoitella. Pitäneepä korjata tilanne pikapuoliin, meinaan saatiin niistä uudet koulutusnamit meidän Viuhtille!
0
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.