Ajattelin tänäänTilapäiskotitoiminta

Miksei minua kukaan kysele?

Helke tuli meille vappuaattona (tuntuu olevan recurring theme, että silloin luovutaan kissoista akuutisti) sen vuoksi, että hän oksensi ja oli huonovointinen, eikä omistajalla ollut edellytyksiä viedä sitä lääkäriin päivystykseen, tai myöskään normaaliajalle.

Nimi muotoutui kauniin heleästä kurrnauu-kurrnauuu -huutelusta… kun ekat yöt kuunneltiin sitä konserttia. Sen jälkeen meille on lähinnä vaan juteltu satunnaisesti, enää yöhuutoa ei ole siis ollut.

Ensimmäinen viikko odoteltiin jännityksellä mm. kakkaa laatikkoon voimakkaan ummetuksen vuoksi. Oksentelua ei meillä ollessa ollut enää kuin satunnaisesti, mutta aika pian kävi ilmi että ilmeisesti voimakas stressi on aiheuttanut Helkelle pica-oireita (syö syömättömäksi kelpaamattomia asioita, kuten muovia) ja ummetusta. Niistä onneksi selvittiin, mutta Helken tulevassa kodissa näitä taipumuksia pitää pitää tietenkin silmällä.

Helke on aika lähellä täydellistä kissaa. Tai täytyy kyllä sanoa, että mun mielestä jokainen kissa on täydellinen, ihmisissä on yleensä suurin vika. 😉 Hän on hyvin seurallinen ja herkkä, tarvitsisi ehkä kissakaverin (selkeästi vähän tylsistyy yksin). Helke tulee syliin makoilemaan ja pesee ihmisen perusteellisesti. Kehräten.

Miksi tällaista kissaa kukaan ei halua, se ei mulle valkene. Onko hän liian tavanomaisen näköinen? Mun mielestä tämä mötköpötkö on aivan ihana, muutamine valkoisine hapsukarvoineen.

Sen vuoksi on vaikea ymmärtää, miksi tästä kissasta ei ole tullut useamman viikon aikana yhtä ainoaa kyselyä.

Helke itse ihmettelee tätä myös, koska olisi täysin valmis jo muuttamaan uuteen kotiinsa.

Helken kuvauksen löydät PESUn sivuilta.

17
Tags:

7 comments

 1. Ihanan näköinenhän tuo on! Kuin mun Peto-vainaa. Mustavalkoiset ja mustat on niin sydäntä lähellä <3

  1. Hän on niin ihana, pieni kirkasääninen kaunokainen <3

 2. Voi kaunis Helke <3

  1. Niimpä. Voi kun hän löytäisi kodin pian. <3

 3. Voi Helke, kaunis ja ihana. <3 Mustilla kissoilla ei oo helppoa. 🙁

  Näkeekö Pesun sivujen ylläpitäjä sivuston datasta, montako katselua minkäkin kissan esittely on saanut? Voisiko siitä jotenkin keksiä, mikä vetoaa ihmisiin, ja sen mukaan muokata esittelyitä? Tai ehkä teettekin jo niin? 🙂

  Kissan väri on varmasti yksi isoimmista jutuista ja siihen ei voi vaikuttaa, mutta ehkä kuvan tyylillä (katse kameraan/nukkuminen/toimintakuva/jotain muuta. kesylle ja käsittelystä pitävälle kissalle rusetti kaulaan?) on jotain merkitystä. Ja nimellä ja esittelytekstin alulla. Tästä voisi varmaan saada jotain tilastollista vertailuakin…

  Ja tämäkin on varmaan teillä tiedossa: https://people.com/pets/shelter-cats-learn-high-fives/ Auttaisi ehkä niitä kotivalmiita mutta " liian tavallisia." Ikään kuin yksikään kissa olisi tavallinen, hah!

  1. Äh, tyhmän tyhmä blogi ei ilmoittele mulle enää uusista kommenteista! Pitää katsoa mikä siinä on vikana..

   Mutta juu, meillä on statistiikka jo käytössä. Tämän postauksen jälkeen meni pari päivää, ja Helkestä tuli kysely — hän lähti uuteen kotiinsa juuri ennen juhannusta! <3 Ilmeisesti tarvitsi tavoittaa vaan ne oikeat ihmiset.

   Kiitos infopitoisesta kommentista <3 Näitä kaikkia asioita meillä yritetäänkin vähän kuvauksessa katsoa, mutta aina joku jää jalkoihin kun sivuilla on "ääniharavia" 🙁

   1. Ihanaa, Helke sai kodin <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.