Populaatiokissat

Onko ihan pakko?

muru

Kuinka nopeesti olisit jossain muualla, jos nyt lähtisit? 

En minä ylipäätään ymmärrä, miksi on ihan pakko tulla noin lähelle. Kyllä mäkin tulen, jos on hyvä syy — niinkuin vaikka herkku tai joku saalistettava — mutta en mä sentäs iholle tunge! Personal space, palvelija, have you heard about it?

Ihan olisin pienenä kissana tyytyväinen, jos ihailisit vähän kauempaa mun muhkeita muotojani. Vaikka niin, että sohva jäis mulle ihka omaksi, ja saisin siinä lepäillä rakkaiden vilttieni päällä. Kuppiin sais ruoda kyllä ehkä jotain kananpaloja, koska niistä mä tykkään. Kehrätäkin voin, jos tarpeeks nätisti käyttäydyt. Illalla voitais vähän leikkiä, koska tykkään kyllä kovasti saalistaa kaikenlaista liikkuvaa.

Muuten kyllä arvostaisin omaa tilaa, ja symbioosia. Minä saisin oman kodin ja sinä saisit kissan, jota palvoa. Mulle se olis kovin hyvän kuuloinen diili. Ihmettelen, miksi kukaan siihen ei ole vielä tarttunut, mutta olen kyllä varsin tyytyväinen täällä tilapäiskodissakin. On se aina kivempaa, kuin sillon taivasalla kun jouduin pärjäämään!

Muru, populaatiokissa

Siitä on kyllä jo monta vuotta. Silloin mulla oli kamalan iso reikä mun vatsanpeitteissä, tyrä, jonka ne sitten PESUlla hoiti kuntoon. En ollut kauhean mielissäni siitä alkuun, vaan kovasti yritin pelotella niitä ihmisiä pois läheltäni, mutta loppujen lopuksi huomasin, että ihmiset ovatkin aika kivoja palvelijoita.

Ehkä me voidaan nähdä joskus toistekin?


MURU tuli Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistykselle kotia etsimään jo vuonna 2013. Siksi hän on ansainnut ihka oman palstan Pissasirkuksessa. Muru kertoo omalla palstallaan arjesta Pissasirkuksessa, johon hän tuli etsimään omaa kotiaan, ja lähtee vasta kun täydellinen on löytynyt.

9
Tags:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.