Neffin tarina

Perjantain lääkäri pelottaa!

Meillä on nyt se kauan odotettu lääkäri perjantaina Neffin kanssa. Käytännössä tarkoitus olisi tutkia kissa nyt vielä perinpohjaisesti, että onko jotain voinut jäädä huomaamatta mikä aiheuttaa tämän kierteen, vai onko se vaan hyväksyttävä että perinnöllinen taipumus pissan väkevöitymiseen on. On mikä on, menen nyt pyytämään apua lääkäriltä, joka on erikoistunut kissojen vaativiin sairauksiin jo 20 vuoden ajan ja voisin kuvitella että tietää yhtä sun toista perinnöllisesti sairaan kissan ruokinnasta. Josko tältä kaksi vuotta kestäneestä pissarumbasta nyt päästäisiin pois!

Huteja tulee edelleen sohvalle, ja on laiskottanut niin etten ole jaksanut sohvaa pestä. Vieraita ei siis ole hetkeen tulossa, kun olkkarissa leijailee kissanpissan elegantti aromi… Uusi laatikko ei auttanut asiaa, vaikka sijoitettiin se taktisesti sohvan viereen. Next step on sitten peittää sohva tavaroilla niin, että Neffin on pakko opetella käymään laatikossa.

Pikkumiehet ovat vallan ihmeissään, miksi heidän rakkaalta nukkumapaikaltaan löytyy tällaisia muovisia tyhmiä, pissalta haisevia kapistuksia. 


0
Tags:

One comment

  1. Tsemppiä lääkäriin! Ovatpa pojat kyllä hämmentyneen oloisia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.