KotonaTilapäiskotitoiminta

No ny on julki

meidän asunnon sotkuisuus, siis ainakin. Mutta no, ainakin video kuvastaa crazy catladyn todellisuutta! (Me muutettiin kaksi viikkoa tuon kuvaamisen jälkeen, antakaa anteeksi kuvissa näkyvät laatikot.)

Pojat lähti eilen uuteen kotiin. Pääsivät vielä sellaiseen, jossa ovat ainoina palveltavina, ja jossa on lasitettu parveke turvallista ulkoiluakin varten. Kodista kuului jo terveisiä, että pienistä kakkaepisodeista (tais vähän Punkkua jänskättää) huolimatta on mennyt hyvin ja pennut ovat erittäin tyytyväisiä nykyiseen palvelusväkeensä. <3

Kyllä on tyhjää, varsinkin kun ei ole pienet kissat heti sylissä kehräämässä kun töistä tulee. Ehkä tähän taas tottuu?

PS. Eka postaus uudesta kodista! Lupaan postata siitäkin, ehkä joskus, kun tästä taas alkaa elämä pikkuhiljaa voittamaan muuttolaatikoiden neuroottisen purkamisen jälkeen.

0
Tags:

6 comments

  1. Varmasti tottuu, mutta voi viedä hetken :/ Tosi kiva video 🙂

  2. Niimpä! Mutta on taas hauskaa huomata, kuinka isot kissat meillä kompensoivat noita puuttuvia pikkuisia. Nyt kun pikkupojat eivät enää jaloissa pyöri, nau'u ja kerjää, tekevät isot sitä – ei enää puhettakaan, että jaksaisivat kärsivällisesti odottaa ruokaa, kuten vielä kun BB-pojat olivat paikalla…

  3. Superhyvä pätkä! 🙂

  4. Meistä kanssa pätkä oli oikein loistava !

  5. Kiitos! Mähän nään tossa vaan virheitä omalta puoleltani… 😀

  6. Kiitos <3 Itse on vaan niin hirmu kriittinen aina näitä kohtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.