Kotona

Liikaa kissoja on liikaa kissoja

Jumaleisson on ollut vauhdikas syksy. Bloggaaminenkin on taas hetkeksi jäänyt, kun on pitänyt kiitää paikasta toiseen. Laskeskelin, että tältä vuodelta ajokilometrejä on eläinsuojelyhdistyshommissa tullut pelkästään mulle jo päälle 4 000 kilometriä. Auto-parka.

Vauhdikasta on ollut myös kotona, koska meille saapui hätäsijoitukseen pian Ämmien ja Irenen jälkeen myös toinen pentue. Hätäsijoitus on nyt vähän venähtänyt – siellähän ne edelleen luuraa, kun ei paikkoja ole. Ja nyt niiltä sitten häädetään klamydiaa! Onneksi, kuten olen jo moneen kertaan ennättänyt sanoa, meillä eristetään…

Mutta, näistä ehkä vielä lisää. Kohta. Kun taas ehdin kasata ajatuksia. 

0
Tags:

2 comments

  1. Avatar

    Surullista. Niin surullista. Ja niin kunnioitettavaa, uskomattomia määriä töitä sullakin takana. Kiitos siitä.

  2. Avatar

    Jotenkin tänä syksynä kaikki surullisuus on pakkautunut ja realisoitunut tähän kissapuuhaan. Kaikeksi onneksi isoin kiitos seisoo silloin, kun kissanpennut lähtevät pirteinä ja reippaina uusiin koteihinsa – ja terveinä.

    Kiitos teille kaikille jotka taustajoukoissa aina tsemppaa ja lukee näitä avautumisia. Se on mulle iso apu. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.