Kotona

Liikaa kissoja on liikaa kissoja

Jumaleisson on ollut vauhdikas syksy. Bloggaaminenkin on taas hetkeksi jäänyt, kun on pitänyt kiitää paikasta toiseen. Laskeskelin, että tältä vuodelta ajokilometrejä on eläinsuojelyhdistyshommissa tullut pelkästään mulle jo päälle 4 000 kilometriä. Auto-parka.

Vauhdikasta on ollut myös kotona, koska meille saapui hätäsijoitukseen pian Ämmien ja Irenen jälkeen myös toinen pentue. Hätäsijoitus on nyt vähän venähtänyt – siellähän ne edelleen luuraa, kun ei paikkoja ole. Ja nyt niiltä sitten häädetään klamydiaa! Onneksi, kuten olen jo moneen kertaan ennättänyt sanoa, meillä eristetään…

Mutta, näistä ehkä vielä lisää. Kohta. Kun taas ehdin kasata ajatuksia. 

0
Tags:

2 comments

  1. Surullista. Niin surullista. Ja niin kunnioitettavaa, uskomattomia määriä töitä sullakin takana. Kiitos siitä.

  2. Jotenkin tänä syksynä kaikki surullisuus on pakkautunut ja realisoitunut tähän kissapuuhaan. Kaikeksi onneksi isoin kiitos seisoo silloin, kun kissanpennut lähtevät pirteinä ja reippaina uusiin koteihinsa – ja terveinä.

    Kiitos teille kaikille jotka taustajoukoissa aina tsemppaa ja lukee näitä avautumisia. Se on mulle iso apu. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.